​Disa hakerë shqiptarë kanë sulmuar faqen zyrtare të Avokatit të Popullit në Serbi në nderim të festës së Pavarësisë së Shqipërisë siç kanë shkruar ata, gjë e cila ka acaruar serbët.

Nëse hynë në faqen zyrtare zastinik.rs, do ta shihni faqen të mbushur me flamuj kuq e zi dhe me një mesazh të shkruar “Në nderim të Ditë së Pavarësisë së Shqipërisë – kuq e zi”, transmeton KosovaPress.

Ndërkaq, në një mesazh tjetër më poshtë shkruante “Shtetet e Bashkuar të Shqipërisë.”