Faruk Avdiu, kandidat i Aleanca për Shqiptarët në intervistën e tij dhënë për LAJM TV ka zbuluar idetë e tij dhe projektet me të cilat do të pretendon të fitojë mandatin për të kryesuar me komunën e Çairit.

Loading...