Gjatë gjykimit të sotshëm lidhur me rastin “Titanik”, u ndërpre rryma, por seanca vazhdoi pasi dritat u kthyen sërish.
Seanca vazhdoi me zënka mes avokatëve mbrojtës dhe prokurorëve të Prokurorisë Speciale Publike (PSP).
Më “aktive” ishte prokurorja Fatime Fetai, e cila ia mbylli gojën avokatit Lupço Shvrgovski, i cili e mbron ish drejtorin e DSK-së, “të fortin” e qeverisë” VMRO-BDI, Sasho Mijallkov, transmeton Gazeta Lajm.
“Pse këtu, pa marrë fjalë nga ju gjykatës i nderuar, kolegu Shvrgovski na mban ligjërata të gjithëve?”, pyeti Fetai.

Loading...