Ideali i atdhetarëve shqiptarë është Shqipëria Etnike. Ndërkohë që termi:

Shqipëria e Madhe është shpikje sllave nga bashkëpuntorë sllav… Nuk është faktorë asnjeri që shet Amanetin e atdhetarëve, veprimtarëve, luftëtarëve dhe Dëshmorëve të Atdheut që kan sakrifikuar dhe flijuar, për bashkimin e tokave shqiptare që padrejtësisht i’janë aneksuar me vendime të Fuqive të Mëdha. Faktorē dhe mandat, për shit-blerëje të interesave shqiptare në emër të popullit nuk ka asnjeri….

Loading...