Ministri i arsimit BDI, Drejtorët e shkollave në Komunën e Gostivarit ushtar partiak të DUI-t, kompetencat e arsimit për shkollat në Gostivar në daurt e Ministrisë së arsimit (DUI), si mundet Kryetari i Komunës, pa asnjë kompetencë në arsim, të pengon proçesin edukativo-arsimor në Gostivar?!
Nëse një bllok dotacion për arsim e kam ndalur une si Kryeatar komune dhe ka një dëshmi për këtë nga cili do qoftë institucion relevant, jam i gatshëm që nesër të kërkoj falje publike para gjithë Gostivarasve!
Fatmirësisht koha e këtyre diletantëve partiak është duke mbaruar, fatkeqësisht na i zbrazën shkollat dhe na e shkatëruan arsiminl
Ne vazhdojmë me projektet tona për rimëkëmbjen e komunës tonë.
Për ne me rëndësi është Gostivari i Pari!/Arben Taravari