Shoqata e Veteranëve të Luftës të UÇKombëtare, e kryesuar nga Fazli Veliu, i ëhstë drejtuar me një kërkesë BE-së, OSBE-së dhe SHBA-ve, prej të cilave kërkon që të ndërmjetësojnë për zgjidhjen e statusit të ushatrëve të UÇK-së, transmeton Gazeta Lajm. Sa ëhstë e sinqertë kjo kërkesë, mebetet dilemë, duke pasur parasysh se Veliu ka qenë vetë deputet i BDI-së në disa mandate, deri sa partia e tij ishte në pushtet. Në këtë kërkesë ai nuk distancohet nga partia e tij, e as që e akuzon për paaftësi për të gjetur zgjidhje për statusin e UÇK-së, por sidoqoftë ne po ua sjellim njoftimin e plotë:

Loading...