SHKQJ organizoi festë humanitare për femra në Cyrih, në klubin e njohur Bolero!
“Femrat Shqiptare Kudo Që Janë më të bashkuara se kurrë, me festa, humanizëm dhe reflektim kombëtar! Me festa bashkohen dhe shoqërohen të gjitha femrat shqiptare të të gjitha trojeve!”, njoftoi kjo shoqatë.

Loading...