Gëzuar Festat! Që ta kuptoni pse këngëtarët këndojnë në Diasporë dhe jo në Shqipëri… Merita Halili, dje më 28 Nëntor, 103-vjetori i pavarësisë, në Nju Xhersi, SHBA.

Këngëtarja nga Shqipëria e Mesme duket se shkel mbi para pas një nate të suksesshme për festën e Pavarësisë.

merita halili

Loading...