Festival i verës dhe djathit në Ohër

Edhe këtë vit do të mbahet festivali për verë dhe djath në Ohër. Në këtë festival do të jenë prezent të gjithë bodrumet dhe kompanitë për riprodhimin e qumshtit.

Në këtë festival do të ketë 14 kompani për prodhimin e djathit dhe verës. Festivali do të zgjas 2 ditë.

Plasimi i produkteve do të bëhet nga ora 20 dhe do të mbahet në objektin e quajtur ”Republika e Krushevës”.

Loading...