Sport

FFM ndryshoi gjyqtarin e derbit në Tetovë, Eckoski në vend të Stavrevit, bora pastrohet, terreni është gati për lojë

28000989_715153982205802_1534198579_n

FFM ka njoftuar në faqen e saj zyrtare se Aleksandar Stavrev që ishte deleguar për refer kryesor në ndeshjen derbi në Tetovë mes Vardarit dhe Shkëndijës, nga arsye objective nuk është në mundësi të ndajë drejtësinë.
Marjan Eckoski nga Ohri është refer rezervë, i cili do të zëvendësoj Stavrevin. Terreni në Tetovë ishte i mbuluar me borë, pas reshjeve të një dite më parë, por ndeshja do të zhvillohet në mënyrë normale, pasi skuadra tetovare ka marrë të gjitha masat për të pastruar borën. Derbi i javës së 19-të luhet sot dhe fillon në ora 14:00. /lajm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top