‘Nuk e shoh arsyen pse duhet të jap dorëheqje, dhe tenderi nuk është skandaloz”, këtë e tha ministri i shëndetësisë Venko Filipçe në intervistën për Makfaks.

Ai potencoi se nuk e pranon atë që për tenderi është paraqitur vetëm një firmë dhe zbulon edhe lëshime në dokumentacionin e plotësuar. Deri më tani për publikun nuk janë zbuluar lëshimet, por gjithçka do të zbulohet javën e ardhshme, kur Filipçe tha se personalish do t’i njoftojë ato, por së pari duhet të kalojë afatet për ankesë pas evaluimit të ofertës.

Loading...