Sot, në Prishtinë ka filluar Java Kundër-korrupsion në Kosovë.

Në hapje të këtij aktiviteti kanë marrë pjesë ambasadorët e vendeve të QUINT-it dhe përfaqësues të UNDP-së.

Java po mbahet me iniciativë dhe me organizim nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, Çohu, Demokraci Plus, Grupi për Studime Juridike dhe Politike, Instituti GAP dhe Instituti Demokratik i Kosovës.

Loading...