Filmi “Lufta mbaroi” fillon “luftën” për të arritur në Kanë (Video)

Filmi “Lufta mbaroi”, një realizim nga regjisor, producentë dhe skenarist maqedonas ku luajnë kryesisht aktorë shqiptarë, po merr pjesë në një festival të Zvicrës dhe autorët e tij shpresojnë se do të mund të paraqiten me këtë film edhe në festivalet e mëdha të Kanës dhe Venecies. Filmi është një dramë që për protagonist kryesor një emigrant nga rrethina e Preshevës i cili jeton në Zvicër. Fondet për këtë realizim janë mundësuar nga institucionet maqedonase dhe zvicerane. Filmi u xhirua nëpër lokalitete të Maqedonisë, në kufirin me Kosovën dhe në Zvicër.

https://youtu.be/o0KQf3B1o20

Loading...