Ky festival edhe sivjet mbështetët nga Ministria e Kulturës së Republikës së Shqipërisë, shkruan KultPlus.

Festivali ndërkombëtar i filmit për studentë “First Step Film Fest 2017”, hap thirrjen për aplikime në edicionin e këtij vitit, shkruan KultPlus. Në këtë thirrje ftohen të gjithë studentët e filmit të aplikojnë në këto kategori: Film i shkurtër artistik/Fiction, Film dokumentar dhe film të animuar. Kohëzgjatja maksimale e filmave që pranohen është 25 minuta. Të drejtë aplikimi kanë studentët aktual si dhe ata që filmin e tyre gjatë studimeve e kanë realizuar dy vite më parë, pra korrik 2015-të e tutje.
Ky festival edhe sivjet mbështetët nga Ministria e Kulturës së Republikës së Shqipërisë./KultPlus.com

Loading...