Në mbledhjen e kryesisë së IGFM-së të mbajtur tw shtunën (28.07.2018) në Shkup, ka qenë prezent edhe Qani Hasa, djali i përfaqësuesit të njohur të Ballit Kombëtar, Xhemë Hasës, i njohur si Xhemë Gostivari, njoftoi kryetari i ri i IGFM-së, Adil Mustafa.
Qaniu ka folur për peripecitë që kanë pësuar si familje pas vrasjes së babait të tij, shkruan Gazeta Lajm.
Në videon më poshtë mund të dëgjoni për padrejtësinë se si komunizmi ia ndërroi Qani Hasës emrin padrejtësisht dhe pa dëshirën e tij në Naim Ibrahimi, thekson Adil Mustafa!

Videon mund ta percillni ne kete Link.

Loading...