Trajneri i Renovës nga Tetova, Jeton Beqiri (djathtas) dhe ai i Goblenit nga Kumanova, Florim Ymeri, janë takuar me njëri-tjetrin para miqësores së djeshme (e diel) në Bogovinë.

Pas takimit të përzemërt, ata i kanë uruar fat dhe suksese njëri-tjetrit fat në sezonin e ri.

Ndryshe, miqësorja përfundoi 2-1 për Renovën.