Të drejtosh një shtet nuk është aspak e thjeshtë.

Zotësia dhe inteligjenca është ajo që e bën një lider të fuqishëm, por ndonjëherë ka edhe bonuse.

Kolinda Kitaroviç, ishte shembulli i këtij kombinimi dhe njohjen e saj në mbarë botën, e mundësoi më së miri botërori.

Por si Kolinda, ka dhe lidere të tjera femra të cilat për një arsye apo tjetrën nuk janë aq popullore.

Në këtë artikull ne kemi përzgjedhur disa gra në krye të shteteve që përveç aftësive drejtuese, duhen komplimentuar edhe për pamjen e jashtme.

Mercedes Aráoz-Ajo është kryeministria e Perusë. Një femër tipike latine, e cila është e pamundur të mos komentohet për pamjen e saj të jashtme. Është 56 vjeç, dhe dhe është një ndër të paktat femra në botë që drejton një shtet.

Loading...