Kroacia në finale të botërorit të futbollit!Ky është suksesi historik, në të cilën kjo gjeneratë tejkaloi atë të vitit 1998, është ndjek nga mijëra njerëz, para ekraneve televizive, dhe në vende të hapura.

Pas 120 minutave drame, kroatët mposhtën 2-1 Anglinë, me golat e Perishic dhe Mandzukic.

Zagrebi, Spliti, Rijeka, Zara, Pulla, Dubrovniku, Makarska… tifozëve as shiu nuk ua prishi euforinë totale.

Loading...