Këngëtari Flori Muamjesi mund të konsiderohet si fytyra publike më “funny” sa i përket aktivitetit të tij në rrjetet sociale.

Kjo për faktin se ai shpesh publikon fotografi dhe video qesharake, të cilat deshe apo nuk deshe, të bëjnë të qeshësh.

Së fundmi në Instastory Flori ka hedhur një fotografi, ku është bërë një përshkrim i personave, emri i të cilëve fillon me shkronjën “F”.

E duke qenë se personat e tillë u lavdëruan, Flori fotos ia mbishkroi disa fjalë, ku tha se i bëhet qejfi kushdo që e ka shkruar këtë shkrim.

ff

Loading...