FOTO/ Me 5 euro skedinë, shqiptari bëhet milioner!

Gjashtë ndeshjet e njëjta i kishte luajtur në katër bileta. Secilën prej këtyre e kishte paguar nga 1 euro që i jepnin fitim maksimal prej 5 mijë eurosh.

Dhe në fund fitoi plotë 20 mijë euro.

Loading...