Ajo është ndër personazhet filmave –serialeve turke që ka fituar simpatinë e publikut  shqiptar,  me interpretimin e saj në seralin Sulejmani i Madhërishëm, në rolin e Hyrrem.

Ajo numëron disa role në kinematografi, por teatri  ishte pikënisja e karrierës së saj.

Jetën, aktorja e njohur 33 vjeçare , e ndan mes aktrimit , dhe vajzës së saj, Lara, e cila pak ditë më parë mbushi tre vjeç.

Por tani që aktorja është përkushtuar rritjes së të bijës, rrallëherë kujton edhe fëmijërinë e saj. Në disa prej fotove të postuara në Instagram, Hyrem tregon edhe vitet e para të jetës, adoleshencën, por edhe vitet e para si aktore. /Syri.net

1b7821590b6b5cd159ef3cf33efe68561488788289 be5cc4656dd04903f595301b98cb59bf_11488788284 ae43ac9f006c0084027d4dc9d23330401488788280 f6ed9272ff8501a099d06c0d19bc0dc81488788276

Loading...