Sot në rrugët e Shqipërisë ka ndodhur një nga shfaqjet më të pazakonta. Dhjetra gra të mbuluara me të zeza kanë dhënë shfaqje të pazakontë.

 

Arsyeja e këtij “spektakli” ende s’po merret vesh, por deri në këto çaste, kjo nuk mund të konsiderohet diçka normale. Çfarëdo që të jenë, këtojo foto kanë për t’u bërë “hit” në rrjetet sociale dhe të jeni të sigurtë të paktën edhe në mediat serbe. Kushdo që është kujdesur për këtë “shfaqje” e ka mirëmenduar.

12226992_10153667691815690_1332674653755225145_nISIS?

Loading...