Fotografi nga Vizbegu i Shkupit: Ja si hidhen zorrët dhe lëkurat e kurbanëve pas therjes

Këto fotografi janë bë afër fshatit Vizbeg të Shkupit dhe tregojnë mbeturinat e kurbaneve të hedhura pas therrjes me rastin e Kurban Bajramit.

Loading...