Një nënë e ardhshme nga Florida e Shteteve të Bashkuara, është mahitur në rrjetin social Redit se mbanë në bark një lepur.

Shtatzëna 33-vjeçare, që nuk ka dashur të identifikohet, e ka postuar imazhin ku shihet brejtësi veshgjatë që ka katër këmbë.

“Shkova për herë të parë për të bërë ultrazërin dhe doli se do ta lindi një lepur”, ka shkruar ajo përbri fotografisë.

Mësohet se fetusi që është në javën e shtatë, ka një formë normale dhe është i shëndoshë, ndërsa kjo pamje komike që është zënë rastësisht nga njëri kënd.

Loading...