RacistMan

Kur një njeri i moshuar mban një bluzë me shenja racizmi dhe nuk mund të përballet me temperaturat e larta gjatë kohës së protestave të Kju Klus Klanit në Karolinën Jugore, atëherë kush do i ndihmojë nëse jo një njeri tjetër?

Që ironia të jetë më e madhe, kjo protestë e racistëve do të mbahet mend nga kjo fotografi, kur një polic afrikanoamerikan i ndihmon një protestuesi të Kju Klus Klanit.

Fotografia u bë hit në rrjetet sociale dhe më së mirë e shpjegon se është absurd itet që njerëzit të urrehen shkaku i ngjyrës së lëkurës.Për fat të keq racizmi në disa vende ende ekziston , por nga na tjetër për fat të mirë ende ekzistojnë njerëzit të cilët janë të gatshëm për të ndihmuar./kajgana.mk

Rac

Loading...