Drejtori i Policisë së Shtetit Haki Çako dhe homologu i tij kosovar Shpend Maxhuni kanë bërë shqiponjën me duar gjatë një takimi pune që të dy po zhvillonin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vizita në SHBA është bërë dje, kur përkonte edhe me 29 Nëntorin, ditën e Çlirimit të Shqipërisë.

cako-maxhuni12314130_1087200304632118_5168792470116929619_n 12294670_1087201167965365_3526148338925472301_n 12308496_1087200284632120_8406005542593603638_n

Loading...