Kundërshtimet serioze, rezistenca e qytetarëve si dhe ndërgjegjja e lartë kundër udhëheqësve jo të përgjegjshëm të kriminalizuar dhe partiak pengojnë të bëhet krimi financiar dhe ekonomik ndaj qytetarëve të pafajshëm dhe jo borxhli në Maqedoni, thuhet në reagimin e FRODEM.

“Bankat dhe investitorët komercial kanë vendosur më në fund për të mos financuar më regjimin e vendosur nga krimi i partisë strukturore dhe patriotëve të rremë…Nuk kemi për bukë, kurse fajtorët do të hanë çokollatë. Njëjtë edhe shërbëtori i tij lejoi njerëzve pas një kore buke të mos ikë në jug dhe perëndim. ‘Maten Vardar’ është fajtor për çdo gjë. Ai solli dhe ai do të marrë!”, thuhet nga FRODEM.

Loading...