Përfaqësuesja e Kosovës në futboll gjendet në Antali, ku të shtunën luan kundër Turqisë. Dhe, disa nga futbollistët kosovarë sot kanë vizituar një Xhami, me gjasë për ta kryer ritmin fetar të faljes së xhumasë, raporton “Zëri.info”.

Sigurisht, ata janë lutur edhe për një rezultat pozitiv të Kosovës në ndeshjen e së shtunës kundër Turqisë. /Zëri/

Image

Image