Reprezentacioni i Kroacisë në futboll është kthyer në Kroaci pas suksesiy historik.

Reprezentacioni nga Moska u nis në ora 12:00 dhe në ora 15:20  ateroi në Zagreb. Në Shesshin Bane Josip Jelacic, janë pritur nga 80 mijë shikues.

Loading...