Gafa e ministrit Sadulla Duraku: Projektin për kanalizimin do e shijojnë banorët (VIDEO)

U ka humbur sensi projekteve për nevojat elementare qytetare. Tani në vend se të përdoren, nisin e shijohen. Me gojë të vet e thotë edhe ministri i Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor.

Loading...