Opinione

Gafurr Adili i shkruan Ramush Haradinajt: Vendosni edhe flamurin kombëtar edhe atë shtetëror!

gafurr

Vendosi te dy flamujt, Flamurin Kombëtar të Shqiptarëve dhe Flamurin Shtetëror të Republikës së Kosovës!

Drejtuar:
– Kryeministrit te Republikës së Kosovës,
Z. Ramush Haradinaj;
– Gjithë masmediave shqiptare.

Z. Ramush Haradinaj!

Ulja dhe perdhosja e Flamurit Kombëtar te Shqiptarëve është nje akt i turpshëm nga Ju dhe të gjitha institucionet e Republikës së Kosovës; sepse, historikisht populli shqiptar, të gjitha luftërat e tij për liri, ndër të cilat ishte edhe lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), i ka zhvilluar me Flamurin Kombëtar të Shqiptarëve.
Prandaj, Z. Ramush Haradinaj, me rastin e 10 Vjetorit te Pavaresise se Republikes se Kosoves, do te ishte e ndershme dhe shume legjitime vendosja e te dy flamujeve, e Flamurit Kombetar te Shqiptareve dhe e Flamurit Shteteror te Republikes se Kosoves.
Ne te kunderten e kesaj, nese do te lejoni qe te perdhoset Flamuri Kombetar i Shqiptareve, duhet te jeni shume i bindur se historia do tiu mallkoje brez pas brezi, gje qe une nuk e deshiroj t’i ndodhe familjes se dyte emblematike te Kosoves (krahas familjes Jashari), familjes se
Luan dhe Shkelzen Haradinaj!!!

Sinqerisht,
Mr. Gafurr Adili (d.v.)
Kerçove, me 13 Shkurt 2018

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top