Afrim Gashi, kryetar i Lëvizjes BESA, krahu i Shkupit, mbrëmë ka qenë në takime me anëtarë dhe simpatizantë në Kërçovë, ku ka paralajëmruar se së shpejti partia e tij do të mund të jetësë pjesë e Qeverisë reformatore të kryeministrit Zoran Zaev.

“Kjo ndodhë pasi Maqedonia lëviz me sukses drejt strukturave euroatlantike dhe ky moment na bën më optimistë”, ka thënë Gashi.

/Medial.mk/

Loading...