Gazetari i TV 21, Furkan Saliu në protestat e organizuara sot në fshatin Timjanik e ka bindur një banore për absurditetin e protestës së saj kundër hapjes së qendrës për fëmijë me nevoja të posaçme, njofton Portalb.mk.
Duke e dërguar atë në vendin për t’i parë kushtet ku janë të vendosur këto fëmijë, banorja u bind se po proteston kundër fëmijëve pa faj dhe vendosjes së kushteve më të mira për to.

Loading...