VIDEO/FUN

Gazetari sulmohet nga rakunët gjatë raportimit

Gazetari sulmohet nga rakunët gjatë raportimit

Një gazetar i BBC është rrethuar nga rakunët kur po përpiqej të bënte një raportim nga kopshti zoologjik Banham.

Kafshët nuk i shkaktuan asnjë lëndim serioz por kënaqeshin duke iu hedhur në krahë vazhdimisht.

Për një moment ai u ankua pasi disa prej tyre e kafshuan pak, por filloi të qeshte dhe nuk u shqetësua.

“Jam në një kopsht zoologjik për të bërë kontrollin ditor të kafshëve,” – e filloi gazetari raportimin dhe pastaj filluan sulmet nga rakunët.

Nuk arriti ta përfundonte pa lëvizur, por shtoi se pjesa më e bukur e punës është numërimi i rakunëve.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top