Gjatë emisionit Top Show, ku një ndër të ftuarat ka qenë gazetarja Iva Tiço është trajtuar tema e veshjes së politikanëve.
Ndër të tjera gazetarja ka treguar se i ka pëlqyer mjaft mënyra ekstravagante sesi vishej Kryeministri Rama dhe gjithashtu ka zbuluar disa detaje për veshjen e tij që nuk diheshin më parë.

“Rama më ka pëlqyer më shumë ekstravagant, në atë kohë ishte ministër kulture dhe deri dhe pizhama nën xhinse, i dilnin pizhamat gri nën xhinse në konferencat për shtyp në dimër”,-u shpreh Tiço.

Loading...