Lupço Georgievski, lideri i VMRO-PP, gjatë emisionit Top Tema, deklaroi se ndalimi i negociatave me bllokun e djathtë nuk është në pyetje koalicioni me VMRO – DPMNE.

“Në bisedimet që kemi pasur me Pavle Trajanovin dhe Jove Kekenovskin në asnjë moment nuk u parashtrua kjo pyetje për të cilën ata thonë se ishte problemi. Problemi janë listat. Dëshmitar është Lube Boshkovski dhe dymbëdhjetë njerëzit që negociuan”, tha Georgievski.

Georgievski theksoi se asgjë nuk i detyrohet LSDM-së dhe se VMRO- PP është subjekt politik i veçantë.

Loading...