Zwei Frauen sind am Freitagabend in Hedingen ZH mutmasslich von einem Mann mit Schüssen verletzt worden. Die Kantonspolizei Zürich rückte mit einem Grossaufgebot aus.

Në Hedingen të Cyrihut, janë plagosur rëndë dy femra dhe është dashur të dërgohen në spital. Përpos kësaj, policia zvicerane ka gjetur një person të vdekur në banesë.

Në Komunën Hedingen të Cyrihut, mbrëmjen e së premtes janë plagosur dy femra dhe një person është gjetur i vdekur. Policia zvicerane e Kantonit Cyrih menjëherë ka shkuar në vendngjarje dhe para banesës ka hasur në një grua të plagosur.

Zëdhënësi i policisë Beat Jost, për „Blick“ e ka konfirmuar ngjarjen. „Situata është ende shumë e paqartë“, përcjellë Shtegu.com. Pas pak kohësh, njësia speciale ka hyrë në banesë dhe ka hasur në një person të vdekur si dhe një grua tjetër të plagosur rëndë. Të gjithë personat kanë plagë nga armë zjarri, ndërsa ata ende nuk janë identifikuar.

Se çfarë ka ndodhur në mes personave dhe në çfarë marrëdhënie kanë qenë në mes vete, për momentin është duke u hetuar. Përndryshe, në banesë është gjetur edhe një armë zjarri.

Policia është duke llogaritur se në ndonjë banesë të ndërtesës mund të jetë i strehuar ndonjë person i armatosur. „Jemi duke u nisur nga një skenar më të errët“, ka pohuar Beat Jost. Hetimet e policisë janë në rrjedhë e sipër. (Shtegu.com)