Gjatë periudhës së fundit në Shkup, thuajse nuk kalon ditë e që në rrjetet sociale nuk publikohen fotografi nga qytetarët të gjarpërinjve të cilët janë paraqitur në kryeqytet.

Ata ju bëjnë thirrje miqve të tyre dhe qytetarëve tjerë që të jenë të kujdesshëm gjatë lëvizjes së tyre.

Qytetarët kërkojnë që Bashkia e Shkupit të merr masa, pasi situata sipas tyre, po bëhet gjithnjë e më alarmante, ndërsa komentet e tyre janë se kjo situatë nuk ka qenë asnjëherë në Shkup./Telegrafi

Loading...