Policia e Kosovës momentalisht ka hasur në një çantë të dyshimtë afër Rektoratit.

Policia ka thirrur Forenzikën për të parë se çfarë ndodhet në çantë, e cila u cilësua si e dyshimtë. Jo zyrtarisht mësohet se në atë çantë gjenden koktej molotovi.

Ndërsa, mësohet se sërish ka përleshje ndërmjet protestuesve dhe Policisë.