Maqedoni

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Mjegull-ne-Kodren-e-Diellit-780x439

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në korsi kryesisht të lagura. Reshje të dobëta të borës ka në Kodrën e Diellit, Mavrovë dhe Strazhë.

Për shkak të paraqitjes së mjegullës shikueshmërua është ulur në 50-150 metra në rrugën Lisec-Kodra e Diellit, Mavrovë, Krushevë, Pletvar dhe Strumicë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Intenziteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top