Gazeta Lajm në Prishtinë ka realizuar intervista me gjeneralët e UCKsë në Kosovë, Daut Haradinaj dhe Haxhi Shala Gjeneral Topi.

Që të dy ata kanë një porsi për Ali Ahmetin, të cilat kryetari i BDIsë nuk do të dëshironte t’i dëgjojë kurrë. Intervistat e plota me ta do të publikohen në Lajm.tv dhe në lajmpress.com

 

Loading...