Aktori i “Al Pazar” është tepër bujar dhe bamirës.

Kjo pasi çdo fundvit Lakaj viziton vendlindjen e tij në Memaliaj dhe ia u bën festat më të bukura dhe më të qeshura banorëve, duke iu paguar borxhet dhe duke u siguruar, që të gjithë të kenë një darkë të mirë në mbrëmjen e ndërrimit të viteve.

Madje, ndërkohë që shumë personazhe të njohur publikojnë çdo bamirësi të tyre, me sa duket Agron Llakaj preferon ta mbajë këtë gjest nën zë.

Këto detaje për aktorin u bënë të ditura në emisionin radiofonik të mëngjesit Chaud Patate.

Loading...