Para pak minutash ka ndodhur një shkëmbim me armë në Çair ndërkohë që ende nuk dihen motivet e kësaj zënke dhe shkëmbimi ndërkohë që MPB pritet të del pas pak të zbardhë detaje mbi këtë rast dersia Agjencia e lajmeve Zhurnal pritet të ju informojë më shumë për detaje më të hollësishme mbi ngjarjen në fjalë.

Detaje ne vazhim..

Loading...