Gjuha shqipe skajshmërisht e keqpërdorur; Shembulli i radhës nga Spitali i Kumanovës (FOTO)

Gjuha shqipe jo që nuk zyrtarizohet në Maqedoni, por vazhdon të banalizohet nëpër spitale, institucione të ndryshme dhe itinerare. Shembulli i radhë i kësaj dukurie vjen nga spitali i Kumanovës, shkruan gazeta Lajm.

Fotoja flet vet:

Loading...