Zoran Zaev në seancën e ardhshme për rastin Puç do të sillet me polici.

Ky vendim është një urdhër për policinë e nënshkruar nga gjykatësja Ljubinka Bashevska, transmeton TetovaSot.

” Zaev aq shumë insiston, sa që duhet në seancën e ardhshme të urdhërojë të sillet me polici. Natyrisht ai filloi të luajë majtap”, tha gjykatësja Ljubinka Bashevska.

Ky ishte shpjegimi i gjyqtares për vendimin. Avokatët e Zaevit u përpoq për të justifikuar mungesën e tij me një biletë avioni, por gjykata nuk e ka pranuar.

Por, pas disa seancave të shtyra, ajo nuk deshi të shikojë provat.

Avokatët mbrojtës kanë reaguar se Zaevi do të paraqitet në gjykatë kur prokurorja speciale Katica Janeva do të merr rastet nga gjykata dhe prokuroria.

Zaev disa herë ka thënë se nuk e respekton dhe nuk do të paraqitet në gjykatë, sepse ai pretendon se është nën kontroll të plotë të qeverisë.