Një grup i femrave ruse në moshë, përkrahës të presidentit rus Vlladimir Putin, kanë filluar një aksion të pazakonshëm, raporton Deutsche Ëelle. Të hidhëruara nga sanksionet e fundit amerikane ndaj vendit të tyre, kanë vendosur të përgjigjen duke shkatërruar Ajfonët dhe Ajpedët e tyre, transmeton Gazeta Lajm.
Ato kanë nxjerrë edhe armët për të thyer prodhimet e Apple, duke shprehur në këtë mënyrë revoltën ndaj SHBA-ve.