Këngëtarja e mirënjohur Gjyste Vulja, më e nxehtë as asnjëherë shfaqet në imazhin që ka publikuar së fundi, shkruan Kosovarja.

Linjat e saja perfekte, të japin përshtypjen e një vajzeje të re dhe jo një nëne të dy fëmijëve.

E sa i përket aparencës, vajza e saj simpatike Rosana si duket ka trashëguar kryekëput fizikun dhe linjat e nxehta nga e ëma.

Në këtë fotografi që ju sjellim tani, vështirë do e dallonit nëse është trupi i Gjyste Vuljat apo vajzës së saj.

/Kosovarja/

Loading...