Mund të duket e çuditshme por është shumë e vërtetë. Në ditën e sotme mund të hedhësh nëgjyq vetën tënde dhe të fitosh edhe gjyqin me një shumë të konsiderueshme dëmshpërblimi.

Një rast i tillë ka ndodhur në SHBA ku një Larry Rutman, gjuajti padashje veten e tij me një bumerang në kokë duke shkaktuar plagë.

Ai e paditi veten dhe çuditërisht e fitoi gjyqin, dhe një shpërblim prej 300,000$, të cilin e pagoi kompania e tij e sigurimit!

Loading...