Një person është plagosur dje gjatë aksidentit midis një traktori dhe makine në rajonin e Negotinës, informoi sot Verolub Dodevski, zëdhënësi i SPB-së Veles.

Aksidenti ka ndodhur në rrugën rajonale Negotinë – fshati Llakavicë.

“Traktori i markës ‘IMT 539’ me targa të Negotinës ishte drejtuar nga Zh.P. (65) nga fshati Pepelishte, rajoni i Negotinës, ndërsa makina e markës ‘Folksfagen golf’ me targa të Negotinës të drejtuar nga G.G. (40) nga Negotina”, ks thënë Dodevski.

Loading...