Gjëja më interesante që ka ndodhur mbrëmë, njofton Reporter, pasi tubimet e djeshme të LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së se cila prej tyre ishte më e fortë, e përcaktuan numrat.

Sa njerëz kishte në tubim? Shifrat e publikuara dhe të vlerësuara të këtyre partive janë mjaft të ndryshme.

Ja një matematikë të vogël, sipas Google Maps. Sipas llogaritjeve nga Google, të bëra me standardet e BBC, mbrëmë para Qeverisë protestuan më shumë se 70 mijë njerëz.

Në qoftë se dihet se hapësira para qeverisë është 17.061 m2, dhe në një metër katror ishin 4 persona, plus anash deri ndërtesat, vjen deri te numri i përgjithshëm prej më shumë se 70 mijë njerëz.

Në krahasim me VMRO-DPMNE ku kishte më shumë se 15 mijë qytetarë, ku kishte edhe hapësira të mëdha në turmë.

Loading...